Institut Ramon LLull

Activitats acadèmiques i culturals

Suport a la realització d'activitats acadèmiques i culturals a les universitats de l'exterior que imparteixen docència d'estudis catalans

L’Institut Ramon Llull promou i dóna suport a l’organització d’activitats acadèmiques i culturals (jornades, conferències seminaris, concerts, setmanes culturals, etc.) a les universitats de l’exterior.

L’objectiu d’aquestes actuacions és aconseguir d’incrementar la visibilitat i l’impacte dels estudis catalans a les universitats com a focus de coneixement i de recerca de la llengua, la literatura i la cultura catalanes, contribuir a millorar-ne la qualitat i alhora donar a conèixer la llengua i la cultura catalanes a l’exterior.

La tipologia d’activitats és variada, i d’acord amb les línies de recerca i les activitats acadèmiques i divulgatives que s’organitzen a cadascun dels departaments que ofereixen estudis catalans.

Per a més informació

Per a més informació, us podeu adreçar a infollengua@llull.cat.

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"