Institut Ramon LLull

Convocatòria per a residències literàries al Château de Lavigny de Suïssa i a Art Omi de Nova York

Literatura.  02/05/2024

La convocatòria està oberta fins el 24 de maig i s’adreça a escriptores i escriptors en llengua catalana amb almenys una obra literària original publicada en català d’autoria exclusiva.




A través d’acords de col·laboració de l’Institut Ramon Llull amb les residències internacionals Château de Lavigny (Suïssa) i Art Omi (Nova York), s’ofereixen tres places per a escriptores i escriptors en llengua catalana amb almenys una obra literària original publicada en català d’autoria exclusiva (narrativa, poesia, teatre, no-ficció i literatura infantil i juvenil).

Les residències es fan càrrec de l’organització, l’allotjament i la manutenció. Les persones seleccionades podran demanar a l’Institut Ramon Llull una subvenció per rescabalar les despeses derivades del desplaçament.

Les places ofertades són les següents:

  • Al Château de Lavigny, una pel període comprès entre el 23 de juliol i el 19 d’agost del 2024.
  • A Art Omi, dues places: una plaça per al període comprès entre el 5 de setembre i el 2 d’octubre, i una altra per al període entre el 10 d’octubre i el 6 de novembre.

El termini d'admissió de sol·licituds finalitza el 24 de maig.

Com presentar-s'hi?

La sol·licitud s’ha de fer directament al web de cadascuna de les residències. Podeu demanar la de Château de Lavigny aquí i la d’Art Omi aquí.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"