Institut Ramon LLull

Catalunya, convidada d’honor al Saló Internacional del Llibre Infantil i Juvenil de Pontevedra

Literatura.  05/03/2024

De l’1 al 17 de març, 300 activitats relacionades amb la literatura i adreçades a públic familiar i a escoles ompliran la ciutat gallega, en una edició en què Catalunya és protagonista.




El Salón Internacional do Libro Infantil e Xuvenil de Pontevedra arriba enguany a la seva 25a edició amb més 150 activitats adreçades a públic familiar com tallers, sessions de contacontes, espectacles, concerts, cinema, tertúlies, exposicions, presentació de llibres i xerrades amb autors. A aquestes activitats cal sumar-n’hi 150 més que s’organitzen exclusivament pels 60 centres d’ensenyament, des d’educació infantil a universitària, que visiten la fira.

Enguany, Catalunya és la cultura convidada al Saló i s’han programat diverses sessions de contacontes, signatures, i tallers d’il·lustració i d’escriptura amb autors i creadors vinculats amb la literatura catalana. Hi haurà presència de narradores catalanes, com ara Alicia Molina i Sherezade Bardají; autores com Susana Peix i il·lustradors com Dani Torrent. També s'explorarà la connexió galaica-catalana amb la presència a Pontevedra d'autors com Eduard Velasco, Pere Tobaruela, Rena Ortega o Estefania Padullés. A més, col·laboradors habituals del saló com Anton Ke i Polo Correo do Vento exploraran la tradició oral i la música catalanes en espectacles creats específicament per a la trobada.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"