Institut Ramon LLull

Convocada la beca de la North American Catalan Society i el Llull per incentivar els estudis catalans a universitats d’Estats Units i Canadà

29/02/2024

Aquesta beca s'adreça a estudiants de doctorat i està dotada amb 20.000€.




Per quart any consecutiu, la North American Catalan Society (NACS) i l’Institut Ramon Llull convoquen una beca per donar suport als estudis graduats en el camp de la catalanística i incentivar el desenvolupament dels estudis catalans a les universitats de Canadà o els Estats Units. Aquesta beca està destinada a estudiants de doctorat, durant el curs acadèmic 2024-2025, i l’import és de €20,000€.

Els requisits per obtenir aquesta beca són:

• Estar matriculat/da en un programa doctoral en una universitat del Canadà o els Estats Units i estar complint de manera satisfactòria els requisits del programa.

• Tenir un projecte de tesi relacionat amb la llengua, la literatura i/o la cultura catalanes.

Les persones interessades han de presentar una sol·licitud amb la següent documentació:

• Carta de presentació, amb una extensió màxima de 1,000 paraules, explicant els objectius de la seva recerca i l’estat actual del projecte.

• Curriculum Vitae.

• Còpia de l’expedient acadèmic (transcript).

• Carta de recomanació (en català, castellà o anglès) d’un/a professor/a de la universitat d’origen de la persona, on a més de certificar les seves aptituds acadèmiques es certifiqui el compromís de dirigir el projecte.

Un comitè de la NACS avaluarà les candidatures que es presentaran a l’Institut Ramon Llull, tenint en consideració la trajectòria acadèmica dels sol·licitants, la qualitat de cada projecte i la viabilitat de portar-lo a terme durant el període de la beca.

Les sol·licituds s’han d’enviar a la secretària de la NACS, Anna Casas Aguilar (secretarinacs@gmail.com), abans del 15 de maig de 2024. La decisió es comunicarà durant mes de juny del 2024.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"