Institut Ramon LLull

Natàlia Garriga i Pere Almeda es reuneixen amb la consellera de cultura de Còrsega, Antonia Luciani

19/01/2024

En la trobada, s’han tractat diverses propostes de col·laboració per continuar impulsant el diàleg cultural entre Catalunya i Còrsega.




Amb la voluntat de seguir construint vincles culturals entre Còrsega i Catalunya, la consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga, i el director de l’Institut Ramon Llull, Pere Almeda, s’han reunit avui amb la consellera de Cultura de Còrsega, Antonia Luciani, al Palau Marc de Barcelona.

Durant la reunió s’han tractat diverses propostes de col·laboració per seguir impulsant l’intercanvi cultural entre Còrsega i Catalunya. En aquest sentit, l’última edició del festival de cinema i literatura Arte Mare de Bastia (tardor 2023) ja va donar continuïtat a la tradició d’intercanvi entre ambdues cultures, programant la projecció de pel·lícules de cineastes catalans i l’edició d’obres traduïdes de poetes contemporanis de la literatura catalana.

La consellera Luciani també va visitar ahir la seu de l’Institut Ramon Llull on es va trobar amb el director de la institució Pere Almeda, amb la cap de l’Àrea de Creació, Maria Lladó, el cap de l’Àrea de Literatura, Joan de Sola, i el coordinador de Música, Lluc Silvestre. Durant la visita, es van tractar possibles projectes conjunts en l’àmbit de la Mediterrània i en els camps de la música, el cinema i la literatura.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"