Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria per a una beca de doctorat a la Universitat de Cambridge

Llengua.  26/10/2023

La Facultat de Llengües Modernes i Medievals i Lingüística de la Universitat de Cambrigde (Regne Unit) obre una convocatòria per a una beca de recerca sobre identitats no-normatives a la cultura catalana dels segles XX-XXI.




L'estudiant de doctorat que vulgui optar a aquesta beca, que tindrà una durada de tres anys a partir d'octubre de 2024, ha de presentar un projecte de recerca sobre la presència d'identitats minoritàries/no-normatives a la cultura catalana, expressada en qualsevol dels territoris de parla catalana. El projecte haurà d’abordar les complexitats de les expressions subalternes de gènere, sexualitat, raça, ètnia, habilitat, migració i/o classe situades en el marc de la cultura catalana es, amb l’opció d’explorar la vinculació amb altres conceptes com la identitat i la nació.

La convocatòria està oberta a candidatures procedents d’una àmplia gamma de disciplines i de trajectòries relacionades amb el tema.

L'estudiant de doctorat que guanyi la beca estarà supervisat pel Dr. Isaias Fanlo, professor de Literatura i Cultura Modernes de la península ibèrica al Fitzwilliam College de la Universitat de Cambridge.

La data límit per presentar candidatures és el 5 de desembre del 2023.

+Info: https://www.oocdtp.ac.uk/non-normative-identities-20th-21st-century-catalan-cultures

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"