Institut Ramon LLull

Una proposta de circ i música, amb la participació de 30 integrants del Cor de Noies de l’Orfeó Català i el suport de l’Institut Ramon Llull, inaugura el Grec 2023

Escèniques.  26/06/2023

The Pulse. Gravity & Other Myths, un espectacle de circ contemporani que comptarà amb la presència de 30 acròbates i més de 30 integrants del Cor de Noies de l’Orfeó Català, inaugurarà el Grec Festival de Barcelona d’enguany. La producció tindrà continuïtat fora de Barcelona amb una gira internacional que passarà per Montreal, Galway i Graz amb el suport de l’Institut Ramon Llull.




Una de les companyies de circ australià contemporani més reconegudes internacionalment, Gravity&Other Myths, i les veus de trenta-sis integrants del Cor de Noies de l'Orfeó Català obren la 47a edició del Grec Festival de Barcelona, el 29 de juny. La producció tindrà continuïtat fora de Barcelona amb una gira internacional que passarà per Montreal (Canadà), Galway (Irlanda) i Graz (Àustria). Aquesta gira és possible gràcies al suport de l’Institut Ramon Llull, que té com a missió la difusió internacional de la creació catalana, i promou la presència de formacions vocals i orquestrals de Catalunya en escenaris i circuits de rellevància escènica i musical.

The Pulse, Gravity & Other Myths està dirigida per Darcy Grant, amb una composició musical d'Ekrem Eli Phoenix, i uneix l'extraordinària tècnica i habilitat del conjunt de vint-i-quatre acròbates de Gravity & Other Myths amb les trenta-sis veus locals excepcionals del Cor de Noies de l'Orfeó Català, dirigit per Buia Reixach. El resultat és un espectacle emocionant que parla sobre la capacitat de la humanitat per connectar-se i ajudar-se mútuament a continuar creixent.

La 47a edició del Grec Festival de Barcelona parteix de la idea de la coralitat, amb una programació que reflexiona sobre com la consciència de grup enriqueix les qualitats individuals.

En la línia d’acostar la creació internacional i presentar projectes artístics excepcionals, el Festival d’Estiu de Barcelona programarà propostes escèniques com l’estrena mundial que Sasha Waltz farà amb l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu al Teatre Grec a partir de la setena sinfonía de Ludwig van Beethoven. També està programat el reconegut director escènic Robert Wilson amb UBU, una producció d’Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma amb Successió Miró -entitat que aportarà vestuari de Joan Miró- que a partir del text d’Ubu roi d’Alfred Jarry han creat un espectacle inspirat en el famós Mori el Merma amb un marcat enfocament antifranquista. Aquest espectacle fa gira enguany a Alemanya i França amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

Podeu consultar tota la programació del Grec Festival de Barcelona 2023 aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"