Institut Ramon LLull

Albert Guinovart debuta al Carnegie Hall de Nova York

Música.  15/06/2023

El pianista català presenta el seu nou projecte Poems Without Words a l’emblemàtica sala el 22 de juny, amb el suport de l’Institut Ramon Llull.




Albert Guinovart (Barcelona, 1962) presenta el seu nou projecte Poems Without Words en una de les sales més prestigioses i emblemàtiques del món: el Carnegie Hall de Nova York. El concert es farà el 22 de juny, i estarà dedicat a la memòria d'Alicia de Larrocha, en l’any del centenari de la gran pianista catalana, amb qui Guinovart va mantenir una estreta relació professional.

Poems Without Words és el seu sisè treball discogràfic publicat per Sony Classical i segon monogràfic d’obres de piano sol interpretades pel propi compositor. Es tracta de 24 preludis que es van publicar durant el confinament i també recull les composicions sobre poemes d’Emily Dickinson i cinc nous nocturns: Eulàlia, Poema d’amor, a Adelaisa, Amor prohibit i Nocturn a Maria.

L’obra de Guinovart abasta la composició de dues òperes, un ballet, així com un nombrós catàleg d’obres simfòniques i una important producció de repertori cambrístic, sent el piano una constant que l'acompanya des dels inicis de la carrera fins al present.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"