Institut Ramon LLull

La coreògrafa catalana Aina Alegre obre el festival June Events de França amb l'obra ”THIS IS NOT (an act of love & resistance)”

Escèniques.  29/05/2023

La música i la dansa de la coreògrafa Aina Alegre viatgen a França per a la 17a edició del June Events Festival, organitzat per l'Atelier de Paris / CDCN. THIS IS NOT (an act of love and resistance) és una peça escrita per a 4 músics i 5 ballarines al voltant de la materialització dels sons i de l'aire. L'espectacle es presenta el 30 de maig al Théâtre de l'Aquarium, del recinte de la Cartoucherie de Paris, amb el suport de l'Institut Ramon Llull.




La coreògrafa catalana Aina Alegre obre el festival francès June Events, organitzat per l'Atelier de París / Centre Nacional de Desenvolupament Coreogràfic, amb l'obra THIS IS NOT (an act of love & resistance) que es pot veure el 30 de maig, a les 21h, al Théâtre de l'Aquarium del recinte de La Cartoucherie de Paris.

THIS IS NOT (an act of love & resistance) és una peça musical i coreogràfica per a nou intèrprets: cinc ballarines, tres trombonistes i una tuba. Juntes, invoquen diferents imaginaris i converteixen en moviment i so la relació que tenen amb un element invisible però essencial: l’aire.

Ballarina, performer i coreògrafa, Aina Alegre és de Vilafranca del Penedès i després d’haver entrat a formar part del CNDC d’Angers l’any 2007, va iniciar una carrera brillant que la va dur a crear la seva pròpia companyia, STUDIO FICTIF. Des del gener d’enguany, dirigeix el Centre Chorégraphique de Grenoble, juntament amb l’intèrpret Yannick Hugron.

El June Events, dirigit per la coreògrafa Carolyn Carlson, arriba a la seva 17a edició i ofereix un excepcional programa de dansa amb actuacions, tallers pràctics i trobades professionals. Vinculat a l'Atelier de París, el festival reflecteix la tasca de suport que realitza aquesta institució a diverses companyies. Al programa d'enguany hi ha artistes de diferents procedències i estils com Julien Andujar, Flora Detraz, Ioanna Paraskevopoulou, Salva Sanchis & Alma Söderberg, Nina Santes i Joana Schweizer.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"