Institut Ramon LLull

Sis produccions catalanes participen a la 30a edició del Festival CineLatino que se celebra a la ciutat alemanya de Tübingen

Cinema.  05/05/2023

Del 3 al 10 de maig, el cinema català torna a les ciutats alemanyes de Tübingen, Stuttgard, Freiburg i Reutlingen amb les obres dels cineastes Albert Serra, Isabel Coixet, Álvaro Gago, Estibaliz Urresola, Carla Simón i Nelly Reguera. Les sis produccions es podran veure sota l’epígraf de “Katalanisches Fenster” (Finestra catalana), que compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.




El Festival CineLatino arriba a las seva 30a edició omplint durant vuit dies les sales de cinema de diferents ciutats amb projeccions internacionals dins un programa que inclou debats, retrospectives, conferències, exposicions cinematogràfiques i concerts.

Sis produccions catalanes formen part de la programació d’enguany, en l’apartat anomenat Finestra Catalana, són:

Pacifiction, d’Albert Serra

El sostre groc, d’Isabel Coixet

Matria, d’Álvaro Gago

20.000 especies de abejas, d’Estibaliz Urresola

Estiu 1993, de Carla Simón

La Voluntària, de Nelly Reguera

El Festival és una finestra per presentar pel·lícules internacionals a Alemanya i alhora un escenari per afavorir l’intercanvi entre el públic i els directors, actors, productors i altres professionals del món del cinema. Enguany posa el focus en Mèxic i li dedica un cicle especial. A banda de les projeccions de pel·lícules d’aquest país, el públic podrà gaudir d’àpats i begudes mexicanes a l’espai obert del Festival al centre de Tübingen.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"