Institut Ramon LLull

La North American Catalan Society (NACS) i l’Institut Ramon Llull convoquen una beca per incentivar els estudis catalans a les universitats d’Estats Units i Canadà

Llengua.  11/04/2023

Aquesta beca està destinada a estudiants de doctorat i està dotada amb 20.000€.




Per tercer any consecutiu, la North American Catalan Society (NACS) i l’Institut Ramon Llull convoquen una beca per donar suport als estudis graduats en el camp de la catalanística i incentivar el desenvolupament dels estudis catalans a les universitats de Canadà o els Estats Units. Aquesta beca està destinada a estudiants de doctorat, durant el curs acadèmic 2023-2024, i l’import és de 20.000€.

Els requisits per obtenir aquesta beca són:

• Estar matriculat/da en un programa doctoral en una universitat del Canadà o els Estats Units i estar complint de manera satisfactòria els requisits del programa.

• Tenir un projecte de tesi relacionat amb la llengua, la literatura i/o la cultura catalanes.

Les persones interessades han de presentar una sol·licitud amb la següent documentació:

• Carta de presentació, amb una extensió màxima de 1.000 paraules, explicant els objectius de la seva recerca i l’estat actual del projecte.

• Curriculum Vitae

• Còpia de l’expedient acadèmic (transcript).

• Carta de recomanació (en català, castellà o anglès) d’un/a professor/a de la universitat d’origen de la persona, on a més de certificar les seves aptituds acadèmiques es certifiqui el compromís de dirigir el projecte.

Un comitè avaluarà les candidatures tenint en consideració la trajectòria acadèmica dels sol·licitants, la qualitat de cada projecte i la viabilitat de portar-lo a terme durant el període de la beca. Les sol·licituds s’han d’enviar a: secretarinacs@gmail.com (Anna Casas), abans del 27 de maig de 2023. La decisió es comunicarà abans del 15 de juny del 2023.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"