Institut Ramon LLull

Najat El Hachmi presenta ”Sempre han parlat per nosaltres” a la Fira del Llibre de Leipzig

Literatura.  26/04/2023

El 28 d’abril, l’autora presenta a Leipzig la traducció a l’alemany del seu llibre sobre feminisme i identitat. Una traducció que ha anat a càrrec de Michael Ebmeyer.




El 28 d'abril, Najat El Hachmi presenta el seu llibre Sempre han parlat per nosaltres a la Fira de la Llibre de Leipzig, la segona més important d’Alemanya, després de Frankfurt, i de gran rellevància per al mercat alemany. L’editorial Orlanda és qui ha publicat aquesta obra d’El Hachmi en alemany (Wir wollen die ganze Freiheit! Über Feminismus und Identität), i la traducció ha anat a càrrec de Michael Ebmeyer.

Al llibre, l’autora parla de nombroses formes de discriminació i opressió que pateixen les dones, especialment pel què fa a les dones musulmanes a Europa. Des d´una perspectiva feminista, s´oposa al fonamentalisme islàmic i a una mal entesa solidaritat de l´esquerra europea amb l´Islam. El Hachmi mostra les conseqüències negatives per a les dones musulmanes d'aquesta pretesa solidaritat.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"