Institut Ramon LLull

L’IRL col·labora enguany amb la fira Comic Barcelona, organitzant una trobada amb editors internacionals

Literatura.  30/03/2023

Del 31 de març al 2 d’abril, la 41a edició de Comic Barcelona (anteriorment Saló del Còmic) s’instal·la al recinte firal de Montjuïc, amb una àmplia oferta d'activitats, novetats editorials i una notable presència d'artistes internacionals.




L’Institut Ramon Llull col·labora aquest any amb Comic Barcelona, l'esdeveniment nacional més important dedicat al còmic, organitzant una trobada informal amb els editors internacionals convidats i participant en una xerrada informativa per a escriptors i il·lustradors catalans.

Dins la tasca de promoció exterior de la cultura, l’IRL dona suport a la internacionalització d'obres i autors de literatura i pensament en català, i és en aquest àmbit d’actuació on s’emmarca aquesta col·laboració. D’aquesta manera, el dijous 30 de març, entre les 15h i les 15:30h, a l’espai COMIC PRO es farà una trobada informal amb les següents editorials: IDW (Estats Units), Carlsen Comics (Alemanya), Companhia das Letras (Brasil), DC (Estats Units), Jungle (Estats Units), Highwater Press (Canadà), Les Humanoïdes Associés (França-Estats Units), Iron Circus Comics (Estats Units), VLP Agency (Xile), Delcourt (Xile), Dupuis (Bèlgica), Les Arènes (França) i Ubisoft (França).

El dia 31, a les 12:00, dins del programa de les jornades professionals dirigides als autors, l’IRL explicarà els seus ajuts i el seu programa de suport al còmic català.

Consolidant l’activitat per a la internacionalització del sector del còmic català, l’IRL ja va participar al mes de gener al Festival International de la Bande Dessinée d’Angoulême (FIBD), el gran festival de còmic de parla francesa, i un dels més destacats i reconeguts a nivell internacional, on va dur a terme un extens programa de reunions amb professionals del món de l'edició.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"