Institut Ramon LLull

Raquel Santanera, autora convidada al Mathrubhumi International Festival of Letters, un dels festivals literaris més rellevants de l’Índia

Literatura.  01/02/2023

Del 2 al 5 de febrer, la poeta catalana Raquel Santanera participarà al Mathrubhumi International Festival of Letters 2023, un festival a l’Estat de Kerala que promou la literatura nacional i internacional entre el públic indi.




La poeta catalana Raquel Santanera participarà en debats, lectures i trobades professionals al Mathrubhumi International Festival of Letters 2023, un dels festivals més importants de la Índia, amb caràcter multidisciplinari, que compta amb convidats nacionals i internacionals, i té com a objectiu promoure la literatura entre el públic hindi. El festival, creat pel diari Mathrubhumi, va néixer al 2018 i, després de l’aturada degut a la pandèmia, celebrarà aquest any la seva quarta edició.

Santanera també es reunirà a Nova Delhi amb professionals del sector literari i visitarà l’Ashoka University i la University of Delhi.

Aquesta participació al festival de l’Índia és possible gràcies a l’acord entre l’IRl i la xarxa LAF (Literature Across Frontiers), la plataforma europea per a l'intercanvi literari, la traducció i el debat polític, que actua com a enllaç amb el festival.

Raquel Santanera (Manlleu, 19919) és autora de dos volums de poesia, Teologia poètica d’un sol ús (2015, Viena) i De robots i màquines o un nou tractat d’alquímia (2018, El Gall editor), tots dos capdavanters en matèria de gènere i del que s'ha anomenat “poesia cíborg”. Han estat premiats, respectivament, amb els premis Martí Dot i Pollença de poesia.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"