Institut Ramon LLull

Sergi Estebanell inicia una residència artística a Aurillac, en el marc del programa Hivernem

Escèniques.  24/01/2023

El director, productor i actor Sergi Estebanell comença una residència artística a l’Èclat (Centre National des Arts de la Rue et de l’Espace Public) a Aurillac (França), en el marc del programa Hivernem, que organitza Fira Tàrrega i l'Institut Ramon Llull




El cofundador de la companyia Kamchàtka va ser seleccionat el 2022 pel programa Hivernem que l’Institut Ramon Llull organitza amb FiraTàrrega, i que té com a objectiu donar suport a la recerca artística en l’àmbit de les arts de carrer i l’espai públic. Aquesta residència internacional és l’última de les tres residències que articula el programa i té la peculiaritat de desenvolupar-se en un marc internacional.

El projecte de Sergi Estebanell està centrat en una investigació al voltant de conceptes com la obediència i la llibertat de les conductes de la ciutadania a l’espai públic i com, a través de l’art i la creativitat, aquestes es poden transgredir. L’objectiu és generar mecanismes d’empoderament intrapersonal, detecció i superació de pors des del pensament artístic a l’espai públic.

Hivernem es un projecte que es va originar durant la pandèmia de l’any 2020 per contribuir al desenvolupament de processos d’escriptura en les millors condicions possibles, a través de la recerca, l’intercanvi de coneixements i la mentoria amb experts seleccionats que garanteixin l’excel·lència de l’escriptura, la investigació i la creació. A la primera edició, que es va engegar a finals del 2020, els artistes seleccionats van ser Ada Vilaró i Jordi Aspa. L’edició del 2022 és la segona i els artistes seleccionats han sigut Sergi Estebanell i Ferran Orobitg.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"