Institut Ramon LLull

Mariona Vilaseca i Marijo Ribas presenten a Menorca les obres resultants del projecte Delta Art

Arts.  Menorca, 22/11/2022

La Mostra Efímera de Projectes Artístics En Residència, organitzada per Es Far Cultural, tindrà lloc el 25, 26 i 27 de novembre al Centre d’Art i Cultura de Ca n’Ángel, Menorca, on s'exposaran els resultats de la recerca artística de les terceres residències internacionals Delta Art, realitzades amb el suport de l’Institut Ramon Llull.




L'obertura de la Mostra Efímera de Projectes Artístics En Residència, organitzada per Es Far Cultural, permetrà veure les peces resultants del projecte Delta Art, que en aquesta edició tenia com a línia d’investigació l’"immaterial". Les artistes Mariona Vilaseca i Marijo Ribas hi arriben després de protagonitzar dues residències artístiques a Sardenya i Llenguadoc-Rosselló.

Delta Art és un projecte de residències d’investigació basada en les arts que té el focus posat en la internacionalització de creadors de les Illes Balears, i compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull, així com de l’Institut d’Estudis Baleàrics i Consell Insular de Menorca.

Marijo Ribas (Mallorca) presentarà Deserto Argento, una projecció audiovisual acompanyada de la presentació del procés d’investigació al voltant del passat miner de l’Argentiera (Sardenya, Itàlia). Ribas ens descobrirà l’arqueologia industrial i el turisme incipient d'aquesta petita localitat del nord-oest de l’illa italiana on es situa el centre de creació LandWorks. L'acte és programat divendres 25 a les 19h.

Mariona Vilaseca (Menorca) presentarà Viure el moment present. La poètica de la natura, que a través de l’oralitat i la contemplació ens aproparà a la seva manera d’entendre l’art i la vida. També gaudirem d’una selecció d’obres en les quals Vilaseca està treballant, un recorregut pel procés creatiu desenvolupat durant l’estada a Ille surt Têt, una petita localitat de la regió del Llenguadoc-Rosselló, en el centre de creació de La Providence (França) el mes de setembre passat. L'acte és programat el dissabte 26 a les 12h.

La Mostra Efímera seguirà diumenge 27 a les 12h amb la presentació de Paula Vicente Puiggròs (Barcelona) i amb Bartomeu Sastre (Mallorca), que assajarà una performance en públic en el marc de la 8a edició de les residències Illes d’Art.


Enllaços d'interès

Delta Art Residències

Es Far Cultural

Mariona Vilaseca i Marijo Ribas a Sardenya i Llenguadoc-Rosselló

Marijo Ribas: Deserto Argento
Divendres 25 - 19h

Mariona Vilaseca: Viure el moment present
Dissabte 26 - 12h

Centre d’Art i Cultura de Ca n’Ángel (Menorca)

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"