Institut Ramon LLull

Eva Baltasar presenta la novel·la «Boulder» a París, Lió i Montpeller

Literatura.  França, 15/11/2022

Del 23 al 25 de novembre, l'escriptora es trobarà amb els seus lectors a les llibreries Les Mots à la bouche de París, Ouvrir l’œil de Lió i La Cavale de Montpeller per presentar la segona part de la trilogia de retrats al voltant del treball, l'amor i la família, publicada en francès per Verdier i també traduïda al castellà, anglès, italià, alemany i portuguès, entre altres idiomes. L'obra és finalista del premi Les Inrockuptibles 2022




Després de la bona acollida entre premsa i públic per la seva primera novel·la, Permafrost (Permagel en l'original català), que va ser traduïda al francès l'any 2020 per Annie Bats, aquest segon volum, Boulder, continua l'exploració crua, irònica i tendra de la psicologia de la dona.

L'autora recorrerà les llibreries Les Mots à la bouche de París el 23 de novembre, la llibreria Ouvert l'œil de Lió el 24 de novembre i la llibreria La Cavale de Montpeller el 25 de novembre, en una sèrie d'actes organitzats per Edicions Verdier amb el suport de l'Institut Ramon Llull. Expressament per a l'ocasió, Baltasar parlarà amb Mathias Énard al programa de Radio France "L'Entretien Littéraire".

Eva Baltasar va néixer a Barcelona l'any 1978. Va començar com a poeta l'any 2008 i des de llavors ha publicat nou llibres de poesia, tots ells guardonats amb diversos premis. El 2018 va debutar com a novel·lista amb Permagel, la primera part d'un tríptic que explora les veus de tres dones en primera persona, seguida de Boulder (2020) i Mamut (2022). Formada com a docent, ha estat col·laboradora habitual en mitjans de comunicació i revistes científiques i culturals.


Permafrost i Boulder, d’Eva Baltasar, traduits par Annie Bats

Éditions Verdier

Crítica a En attendant Nadeau.


Presentacions

Librairie Les Mots à la bouche
23 novembre 19h

37 rue Saint-Ambroise, 75011 Paris

Librairie Ouvrir l’œil
24 novembre à 19h30

18 rue des Capucins, 69001 Lyon

Librairie La Cavale
25 novembre à 19h

24 rue de la Cavalerie, 34000 Montpellier


Entrevista de Mathias Énard per France Cultura a Eva Baltasar: La poésie comme l'une des formes de l’amour, entretien avec la romancière Eva Baltasar (radiofrance.fr)

Librairie Les Mots à la bouche
23 novembre 19h

37 rue Saint-Ambroise, 75011 Paris

Librairie Ouvrir l’œil
24 novembre 19:30h

18 rue des Capucins, 69001 Lyon

Librairie La Cavale
25 novembre 19h

24 rue de la Cavalerie, 34000 Montpellier

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"