Institut Ramon LLull

El Llull col·labora amb la Nit d'Art de Palma

Arts.  Palma, 14/09/2022

Del 15 al 17 de setembre, la Nit de l’Art inaugura la temporada expositiva a Palma. Una cita obligada del calendari artístic europeu que, any rere any, reuneix artistes, galeristes, col·leccionistes, institucions i ciutadans al voltant de l'art contemporani durant un cap de setmana.




La Nit de Palma 2022 és organitzada per l’associació de galeristes Art Palma Contemporani i se celebra amb el suport del Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma, Palma Cultura, l’Institut d´Estudis Baleàrics i l’Institut Ramon Llull, que hi col·labora facilitant la participació de prescriptors internacionals.

En aquesta edició, participaran al programa de visitants les comissàries Caterina Avataneo, provinent d'Itàlia, i Julie Quottrup Silbermann, dels Països Baixos. Les dues són figures d'alt reconeixement i prestigi en el camp de la programació de la creació artística contemporània.

La Nit de l'Art 2022

La Nit de l’Art, tot un referent artístic internacional, reuneix artistes, galeristes, col·leccionistes, institucions i ciutadans al voltant de l'art contemporani durant un cap de setmana.

Al setembre de 1996, els galeristes Pep Pinya i Xavier Fiol, a través de l’Aigab (Associació Independent de Galeries d'Art de Balears), van impulsar el primer esdeveniment d'aquestes característiques: la unió de totes les galeries, a mitjanit, obertes a tot el públic. Així, Palma va ser la primera ciutat de tota Europa a celebrar La Nit de l’Art. Amb el pas del temps, va anar sumant adeptes fins esdevenir una exitosa cita que marca el ritme de Palma i de l'illa durant uns dies.

Art Palma Contemporani és l'associació de galeries d'art contemporani de Palma. Des de la seva fundació en 2004, treballa amb l'objectiu de potenciar la vida cultural de la ciutat i d'acostar als ciutadans a nous llenguatges i artistes.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"