Institut Ramon LLull

Els Amics de les Arts actuen a Montreal, Nova York i Washington

Música.  Montreal, Nova York i Washington, 12/09/2022

Els concerts del grup català s'integren en el marc de la primera gira que fan a l'Amèrica del Nord, en uns concerts molt especials, amb un repertori únic que han creat expressament per a l'ocasió.




El grup musical català porta les seves cançons a Montreal, Nova York i Washington en el marc de la primera gira que fan a l'Amèrica del Nord. Seran concerts molt especials, amb un repertori únic per a l'ocasió, que inclourà una bona tria de grans èxits. El públic nord-americà podrà gaudir d'un dels grups que van encapçalar la nova onada del folk-pop català, amb molt d'èxit de públic des del 2009.

El repertori està pensat de manera especial, amb una tria per a fans catalans residents als Estats Units, però també per a qui encara no els conegui. “En un grup de pop hi ha d'haver un equilibri entre la creació artística i la proximitat als fans”, tal i com afirmen en una entrevista. La seva discografia és formada per: Be & Breakfast (Discmedi, 2009), Espècies per catalogar (Discmedi, 2012), Tenim dret a fer l’animal (Discmedi, 2013), Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (Discmedi, 2014), Un estrany poder (Sony Music, 2017), i El senyal que esperaves (Universal Music, Música Global, 2020)

Gira nord-americana Els Amics de les Arts:

► 14 de setembre de 2022, 19:30, Lion d'Or, Mont-real, Québec

► 15 de setembre de 2022. 21:00, Joe's Pub, Nova York, EUA

► 16 de setembre: trobada amb estudiants catalans i membres de la comunitat catalana a la Universitat de Columbia.

► 17 de setembre de 2022, 19:30, Palisades Hub, Washington DC, EUA

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"