Institut Ramon LLull

Irene Solà i Josep Antoni Tàssies participen al Festival Internacional de Berlín

Literatura.  Berlín, 09/09/2022

L’escriptora i l’il·lustrador catalans participen al prestigiós esdeveniment literari alemany, que tindrà lloc del 7 al 17 de setembre, amb converses, un recital poètic i un taller performatiu amb la participació de nens i joves.




Els catalans Irene Solà i Josep Antoni Tàssies són dos dels noms que participen al 22è Festival Internacional de Literatura de Berlín (internationale literaturfestival berlin - ILB), que tindrà lloc del 7 al 17 de setembre a la capital alemanya.

Irene Solà serà la protagonista d’una conversa sobre Canto jo i la muntanya balla, el 14 de setembre, amb Merle Ostendorp i Marie Löcker. La jove i multi-premiada autora catalana també serà la protagonista d’un recital poètic el 15 de setembre, en un acte que comptarà amb la presència de les escriptores en llengua sueca Finn Monika Fagerholm i Luka Holmegaard.

Josep Antoni Tàssies, conegut artísticament com a Tàssies, serà el protagonista de diversos tallers performatius el dia 14 de setembre, amb la participació de nens i joves (Noms robats, El nen perdut).

Tots aquests actes s’emmarquen en les activitats prèvies a la participació de tots dos autors al programa oficial de la Fira del llibre de Frankfurt en què l’Estat espanyol és país convidat.

Festival internacional de literatura de Berlín

El festival internacional de literatura de Berlín (ilb) és considerat un dels esdeveniments literaris més importants del món. Té un ampli espectre estilístic i temàtic, amb propostes que passen per la prosa, poesia, no-ficció, novel·les gràfiques i literatura infantil i juvenil.

El programa inclou des de taules rodones amb premis Nobel fins a esdeveniments destinats a promoure la lectura i l'ensenyament de la literatura. Es discuteixen temes polítics contemporanis i discurs científic, així com les tendències del panorama literari amb totes les seves formes, temperaments i estils.

L'objectiu de l'ilb és dirigir-se a un públic tan ampli com sigui possible i implicar-lo de diferents maneres. En resum, el festival ofereix als berlinesos una gran oportunitat per obtenir una visió molt àmplia i diversa del món de la literatura.

Enllaços

https://literaturfestival.com/en/events/3-x-8-irene-sola-monika-fagerholm-luka-holmegaard/

https://literaturfestival.com/en/events/irene-sola-when-i-sing-mountains-dance/

https://literaturfestival.com/en/events/irene-sola-when-i-sing-mountains-dance/

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"