Institut Ramon LLull

Comença l’estada lingüística d’estiu a les Illes Balears

Llengua.  Palma, 05/09/2022

L'activitat és adreçada a estudiants de català de les universitats i altres centres docents de l’exterior i combina cursos de llengua i cultura catalanes amb un programa d’activitats culturals i de lleure vinculades al turisme cultural de l’illa. Se celebra entre el 4 i el 16 de setembre.




L’Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears, organitza del 4 al 16 de setembre de 2022 l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears, que clou el cicle iniciat el darrer juliol amb les jornades virtuals.

Pel que fa als estudiants participants, en aquesta ocasió cal subratllar-ne l'alt nivell de llengua (B1 i B2) i el fet que alguns d'ells ja han passat prèviament per altres estades formatives, com el Campus universitari de la llengua catalana o l’Estada d’estiu al País Valencià.

Les jornades que se celebren a Palma són les últimes estades lingüístiques en territoris de parla catalana programades el 2022, després que s'hagin celebrat amb gran èxit l'Estada virtual (del 4 al 8 de juliol), el XXI Campus universitari de la llengua catalana (del 24 de juliol al 7 d’agost), i l'estada lingüística d’estiu a València (AVL – IRL) (del 10 al 22 de juliol).

Immersió total a la llengua i cultura catalanes

L'Estada lingüística a les Illes Balears, que combina cursos de llengua i cultura catalanes amb un programa d’activitats culturals i de lleure vinculades al turisme cultural de l’illa, és adreçada a estudiants de català de les universitats i centres docents de l’exterior. L'objectiu és oferir als participants una experiència totalment immersiva a la nostra llengua i cultura.

Els participants rebran classes de llengua (a l’edifici de Sa Riera de la UIB), assistiran a conferències com “Mallorca, terra de llegendes: una passejada pel llegendari de l'illa” (a càrrec de Caterina Valriu) o “Un panorama de la literatura catalana: autors mallorquins destacats” (a càrrec de Sebastià Portell), o participaran en visites guiades.

► Tota la informació aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"