Institut Ramon LLull

Tarta Relena, Cora Novoa i Marina Herlop actuen al festival Mutek Montréal

Montreal, 10/08/2022

Els dies 25 i 26 d’agost, el certamen quebequès realitza una programació especial amb tres de les propostes que representen el talent femení més actual i contemporani de Catalunya.




En el marc del conjunt d’actes programats al llarg de l’any en motiu de la celebració dels 25 anys de la formalització de la relació bilateral entre els governs de Catalunya i el Quebec, els dies 25 i 26 d’agost es realitzarà al festival Mutek Montréal una programació especial amb tres de les propostes que representen el talent femení més actual i contemporani de Catalunya: Tarta Relena, Cora Novoa i Marina Herlop.

Després de dues edicions híbrides, el festival MUTEK de música electrònica i creativitat digital torna a la presencialitat amb una 23a edició on destaca la programació internacional, del 23 al 28 d'agost de 2022. Durant sis dies i sis nits, el MUTEK comptarà amb més de 80 actuacions diferents indrets del cor de la ciutat.

Tarta Relena

Marta Torrella i Helena Ros són les integrants de Tarta Relena, formació nascuda el 2016. Amb un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani, busquen explorar a cappella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals.

Cora Novoa

Primera dona a guanyar el premi a millor DJ dels Vicious Music Awards de Madrid l'any 2017 i una de les productores més creatives del seu país. Novoa desenvolupa una potent imaginació creativa a través de la flauta clàssica, els instruments de hip-hop i el graffiti abans d'entrar a la música electrònica. Textures rave i techno fosc amb imatges potents i de gran riquesa.

Marina Herlop

Compositora, vocalista i pianista. Amb el seu segon treball, Babasha, Herlop va començar a integrar sintetitzadors i sons electrònics fins a ampliar la gamma d'eines sonores a l'aspecte decididament més cibernètic de la música, com ho demostra Pripyat, el seu àlbum debut al segell de culte PAN. Un continu hipnòtic que xoca i creix a través de ritmes aliens, capes de veus processades i flors orgàniques.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"