Institut Ramon LLull

El quartet de saxòfons Kebyart actuarà al 59è Choriner Musiksommer

Música.  Chorin, Alemanya, 19/07/2022

La 59ena edició del Musiksommer de Chorin "Eine Landpartie nach Chorin“ (Un viatge al camp de Chorin) tindrà lloc del 26 de juliol al 28 d'agost al Monestir de la localitat del nord-est d'Alemanya. El concert de la formació catalana està programat el 27 d'agost.




El Choriner Musiksommer (el festival musical d'estiu de Chorin) té lloc en un entorn meravellós, enmig de la natura i de la majestuosa arquitectura del Monestir de la localitat alemanya. La programació és formada per concerts de tota mena, amb l’afegit que les músiques contemporànies del món també s'estan obrint pas a poc a poc, aportant nous sons als murs històrics que acullen el certamen.

Kebyart, un quartet de saxòfons de ressò internacional

Nascut a Barcelona l’any 2014, Kebyart és una de les agrupacions més prometedores de l’escena musical actual. Aquests quatre músics plens de talent comparteixen una passió infinita per la música de cambra i el desig de fer bufar nous aires en la forma de transmetre la música clàssica.

En l’afany per a transformar les actuacions en una experiència singular, hi trobem una posada en escena enèrgica i dinàmica, lloada pel públic i per la crítica especialitzada. La signatura inconfusible de Kebyart es reflecteix en una visió creativa del repertori construïda al voltant de tres eixos: la literatura original, el compromís amb la nova creació i els arranjaments propis d’un ampli ventall d’estils.

Aquí tota la informació del programa i venda directa de tiquets.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"