Institut Ramon LLull

Amer & Àfrica actuaran al 8è Festival de Circ de Berlín

Escèniques.  Berlín, 19/07/2022

La companyia catalana serà present amb l’obra “Envà” al prestigiós certamen alemany, que tindrà lloc del 5 al 14 d’agost al Tempelhofer Feld de Berlín.




Des de la seva creació el 2015, el Festival de Circ de Berlín s'ha convertit en el major festival de circ contemporani d'Alemanya, presentant una selecció de produccions de renom, espectacles de gran format i grans promeses.

L’Amer i l’Àfrica són dos artistes de circ especialitzats en la tècnica de mà a mà. Es coneixen a la Central del Circ de Barcelona en una formació de verticals el 2011. Des d'aquell moment inicien un camí de formació intens per perfeccionar la tècnica i cercar un llenguatge propi. A través de la investigació amb objectes, troben la manera d’entendre i interpretar la seva disciplina i exploren noves possibilitats per cercar la fragilitat del moviment i les formes.

Àfrica Llorens ve del món de l’esport de competició, concretament el Karate Shotokan; Amer Kabbani ve del món de la formació, el circ i el clown. S’uneixen aleshores tècnica i precisió, amb interpretació i posada en escena, cosa que els porta a crear tres espectacles de petit format en els que regalen al públic uns minuts d’equilibri, desequilibri i reequilibri.

Envà, el pes de la palla

A Envà, el seu darrer espectacle, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l'humor i la composició de l'espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes. I ho fan entre 250 kg de palla i 125 kg de massa humana

Les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional respecte els altres, ens passem la vida buscant la manera d’alliberar-nos i l’únic que cal és tirar a terra l’envà que ens impedeix sentir plenament i comunicar-nos sense barreres. Simbòlicament reflectim la estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per tal de trobar-nos amb l’altre.

El programa complet i més informació a: www.berlin-circus-festival.de

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"