Institut Ramon LLull

Obert el termini de presentació de propostes escèniques per al programa Hivernem 2023

Escèniques.  13/07/2022

Hivernem, el programa impulsat per FiraTàrrega i l’Institut Ramon Llull, obre la recepció de propostes de recerca per a l’escriptura d’una creació artística vinculada a les arts escèniques i a l’espai públic del 13 de juliol al 30 de setembre.




Hivernem fa referència a la primera baula de creació d’un espectacle, l’etapa de la recerca i la investigació. L’objectiu és contribuir al desenvolupament de processos d’escriptura dramatúrgica vinculats a les arts de carrer i l’espai públic, a través de la recerca, l’intercanvi de coneixement i la mentoria amb experts seleccionats que garanteixin l’excel·lència de l’escriptura, la investigació i la creació.

Els creadors interessats a participar en aquesta crida han de presentar, entre el 13 de juliol i el 30 de setembre de 2022, un projecte d'entre 10-15 pàgines que especifiqui el tema de la recerca, els objectius i les idees a desenvolupar, un esquema detallat del treball, les fonts documentals a emprar, la metodologia i el pla de treball, juntament amb el currículum vitae. Els candidats han d'acreditar experiència laboral i/o artística en l'àmbit cultural. Es valorarà l'experiència en arts escèniques en l'espai públic i la vinculació amb el teixit creatiu de l'àmbit cultural català.

Hivernem va néixer l’any 2020 i fins ara ha seleccionat 4 creadors que a títol individual han presentat les seves propostes: Ada Vilaró, Jordi Aspa, durant la convocatòria Hivernem 2021 i Ferran Orobitg i Sergi Estebanell a la corresponent a Hivernem 2022.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"