Institut Ramon LLull

L'11è Festival de Música Antiga dels Pirineus comptarà amb les Illes Balears com a territori convidat

Música.  Pirineus, 30/06/2022

El festival tindrà lloc entre l’1 de juliol i 21 d’agost, amb un total 55 concerts, 50 activitats diferents incloses en el preu de l’entrada, 5 nous municipis i, com a gran reclam de l'edició d'enguany, l'estrena dels "Concerts amb Gust".




El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) arriba a l'onzena edició amb una proposta artística totalment consolidada i singular: un caràcter transfronterer i l'apropament de la música antiga als territoris pirinencs, amb una programació que acull una cinquantena de concerts –protagonitzats per grups i solistes d'alt prestigi en aquest àmbit musical– en 38 municipis pirinencs, amb un increment de la presència del festival a la Catalunya Nord, que passa d’un a quatre concerts respecte l’edició anterior. A mñes, aquest 2022, el festival compta amb les Illes Balears com a territori convidat, amb la participació de MUSIca ALcheMIca, Acadèmia 1830 i l’Orquestra Cambra Illa de Menorca.

Al llarg dels seus onze anys de trajectòria, el FeMAP sempre ha combinat la música antiga de qualitat i el patrimoni natural i cultural del Pirineu. Per aquesta raó, els concerts són programats en espais singulars –esglésies romàniques o llacs d’alta muntanya, entre d'altres– i disposa d'un valor afegit patrimonial i turístic, amb ofertes d’allotjament i la possibilitat de realitzar visites guiades i activitats de descoberta del territori, incloses en l’entrada dels concerts.

Una de les principals novetats de l'edició 2022 seran els Concerts amb Gust, sessions acompanyades de degustació de productes del territori. El festival també compta amb el FeMAP social, un programa d’intervenció socioeducativa que vol apropar la música a les persones amb més dificultats per accedir a la cultura. Un esdeveniment únic, de fort compromís amb el Pirineu –paisatge, natura, territori– i amb les persones que hi viuen.

Podeu consultar aquí tota la programació

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"