Institut Ramon LLull

La Chartreuse i l’Institut Ramon Llull organitzen una estada d’escriptura teatral a França amb la col·laboració de la Sala Beckett.

Escèniques.  29/06/2022

De l'1 al 8 de setembre de 2022, La Chartreuse, Centre National des écritures du spectacle i l'Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de la Sala Becket, organitzen l’Studio International des Écritures pour le Théâtre a Villeneuve lez Avignon (França), on un grup de joves dramaturgs de diverses procedències coneixeran i confrontaran el seu treball, la seva visió del teatre i les seves perspectives de creació.




L'Studio International des Écritures pour le Théâtre està concebut com un lloc d’intercanvis intergeneracionals i internacionals, lliure de tota jerarquia acadèmica o cultural, on es tractaran el reptes de la dramatúrgia actual des de la pràctica artística, combinant el treball individual i el treball en equip. La dramaturga Pauline Peyrade (ENSATT) es fa càrrec de la direcció artística d'aquesta estada i de l’acompanyament als participants.

L’ESTADA COBREIX:

-Desplaçament

-Allotjament a La Chartreuse

-Ajut econòmic per a l’estada

-Àpats

-Assegurança responsabilitat civil, si escau.

REQUERIMENTS

La llengua vehicular de l'estada serà el francès, raó per la qual els sol·licitants han de tenir un bon domini d’aquesta llengua.

Els interessats hauran d’enviar a obrador@salabeckett.cat el seu CV i una carta de motivació explicant l’interès per participar en aquesta estada i el guió d’una proposta dramatúrgica estructurada. Tota aquesta documentació ha d'estar redactada en francès.

En l’assumpte del mail caldrà posar “Convocatòria Studio International + nom del sol·licitant”.

El termini de presentació de sol·licituds s’acabarà el 7 de juliol a les 10.00.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"