Institut Ramon LLull

El Llull col·labora amb el festival Art Nou Barcelona

Arts.  Barcelona, 27/06/2022

El festival, impulsat per Art Barcelona, comptarà amb la presència del director i el comissari d’Art-o-Rama de Marsella, que seran els encarregats d'escollir l’artista català que participarà a la fira francesa el proper mes d’agost.




El festival Art Nou 2022 tindrà lloc de l’1 de juliol al 3 de setembre a Barcelona i presentarà més de 30 exposicions i un intens programa d’activitats paral·leles. En la darrera edició, hi van participar més de 80 artistes emergents en 33 galeries, amb l’objectiu de descobrir i fer visibles projectes emergents i, també, oferir marcs de col·laboració entre artistes joves i els espais expositius participants.

En l’edició d’aquest 2022, el Llull convida al festival calatà el director (Jérôme Pantalacci ) i comissari (Benoit Doche de Laquintane) de la fira Art-o-Rama de Marsella, que visitaran totes les galeries i escolliran un artista català per participar al prestigiós certamen francès, que se celebra del 22 al 25 d’agost. Art-o-Rama és una fira d’art contemporani que se celebra des de fa 15 anys a Marsella i que reuneix a una bona part del context artístic del sud d’Europa.

L’artista català seleccionat serà menor de 35 anys i tindrà la possibilitat d’exposar-se davant d’un públic internacional i, també, optar a tota una sèrie de premis, adquisicions, residències i d’altres propostes que ofereix la fira. L’any passat l’artista seleccionada va ser Anna Dot, que participava amb la Galeria Bombon i que, degut a la seva participació a Art-o-Rama, va guanyar el Premi d’adquisició “Too many suns” de la Col·lecció Taurisano d’Italia i una beca de residència.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"