Institut Ramon LLull

L’artista Eduard Bigas exposa la col·lecció Gods, Demons and the Sound of Water a la Galerie Kuchling de Berlín

Arts.  Berlin, 07/06/2022

La nova exposició està inspirada en els seus viatges a Japó i Taiwan.




Del 10 de juny al 21 de juliol, la Galerie Kuchling de Berlín mostra Gods, Demons and the Sound of Water, el darrer treball d‘Eduard Bigas. Es tracta d’una col·lecció inspirada en els viatges d’estudi que ha fet l’artista a Japó i Taiwan, durant els darrers anys.

En aquesta exposició, Bigas torna a les seves arrels com a hàbil dibuixant. Encara que a primera vista les obres semblin figuratives, una mirada més atenta revela diferents nivells. Amb els dibuixos Gods, Demons and the Sound of Water tracta la presència constant del mar en la cultura japonesa i convida a reflexionar sobre la relació entre l'home i la naturalesa. Segons Bigas, “quan treballo, la mà que subjecta el pinzell comença a pensar per si sola, pur instint, com un animal perseguint colors i formes. El meu objectiu és que l'espectador se senti atret pel meu treball i el senti familiar, encara que no entengui perquè. Quan es produeix aquesta unificació, estic satisfet".

Eduard Bigas va néixer el 1969 a Palafrugell i va fer la seva primera exposició individual als als 19 anys. Des de llavors, la seva obra s'ha exposat a Espanya, Gran Bretanya, Itàlia, Alemanya i Taiwan. El 2010, es va establir a Berlín on ara viu i treballa.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"