Institut Ramon LLull

L’artista Vicens Vacca, referent de l’art sonor, mostra la seva obra al centre d’art contemporani Iklektik de Londres

Arts.  31/05/2022

Del 31 de maig al 5 de juny, es pot veure la mostra Just, Dig and Love&Psyche que reflexiona sobre com el pas del temps afecta l’amor i la psique.




Amb una trajectòria de més de 35 anys amb el so com a mitjà artístic, Vicens Vacca (Granollers, 1954) s'inicia en el camp de l'art contemporani experimentant amb el so en els marges de l’art conceptual. Des dels seus inicis, el so mai és un complement addicional, sinó un element corpori amb qualitats plàstiques, que es materialitza en l'espai de l'acció com a objecte escultòric. La singularitat del treball de Vacca fa que no militi en cap capella ni en cap nínxol d'època, i això atorga a la seva trajectòria una rotunditat aclaparadora.

Amb Just, Dig and Love&Psyche, mostra una selecció d'obres de diferents èpoques, així com una peça nova, en una reflexió sobre com el pas del temps afecta l’amor i la psique. L’exposició forma part del Catalan Culture Spotlight, el focus de cultura catalana al Regne Unit que es va iniciar a l’abril a la London Book Fair, i que finalitza al juliol.

https://iklectikartlab.com/just-dig-and-love-psyche-by-vicens-vacca/

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"