Institut Ramon LLull

La Universitat Federico II de Nàpols acull el congrés sobre el model plurilingüístic de la Corona d’Aragó

Llengua.  Nàpols, 30/05/2022

La Facultat de Lletres i Filosofia programa dues jornades amb conferències i debats sobre les relacions històriques, culturals i lingüístiques entre la Corona d’Aragó i el Regne de Nàpols.
Els dies 30 i 31 de maig, la Facultat de Lletres i Filosofia de la Universitat Federico II de Nàpols acull el congrés sobre el model de llengua i usos de la Corona d'Aragó, titulat “El model plurilingüístic de la Corona d’Aragó. El Regne de Nàpols Poliglot i Multicultural: Documents i Monuments”.

L’activitat reunirà a un gran nombre d’experts, els quals, per mitjà de conferències i debats, dissertaran sobre les relacions històricoculturals que es van establir entre la Corona d’Aragó i el Regne de Nàpols entre els segles XV i XVI.

La conferència “Lo secret più segreto (nel medioevo italo-catalano)”, a càrrec del professor Raffaele Pinto i la performance poètica “Cloc! I altres sons”, a càrrec del professor August Bover i de la violoncel·lista Eulàlia Ara, formaran part del programa del congrés i comptaran amb el suport de l'Institut Ramon Llull.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"