Institut Ramon LLull

Sis companyies catalanes actuen al tête-à-tête, el festival de teatre de carrer més important d’Alemanya

Rastatt, Alemanya, 18/05/2022

El 15é Festival Internacional de Teatre de Carrer tête-à-tête es farà del 24 al 29 de maig a la ciutat de Rastatt, a Baden-Württemberg.




El tête-à-tête és el festival de teatre de carrer més important d'Alemanya i es celebra cada dos anys. Artistes internacionals acudeixen a la ciutat de Rastatt per presentar, durant cinc dies, les seves creacions de teatre, art i dansa. Enguany sis companyies catalanes formen part de la programació: Adrian Schvarzstein&Jurate Sirvyte, Efecto R, Kamchatka, la Campistany, Leandre Clown i Pere Hosta.

El festival, d’enfoc contemporani, és biennal i va haver de suspendre l’edició prevista pel 2020, degut a la pandèmia. En aquesta edició és previst que hi actuïn 41 companyies d’11 països.

El tête-à-tête també ofereix un programa adreçat als professionals del sector de les arts escèniques, que reuneix a organitzadors, productors i agents internacionals, i on es debaten temes com les tendències artístiques actuals, els nous models de finançament i la utilització de les xarxes socials en benefici d’un projecte artístic. El programa professional promou la creació de vincles internacionals i la professionalització de l'escena.

Més informació a: www.tete-a-tete.de

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"