Institut Ramon LLull

Alba Careta Group i Los Aurora actuen al Jazzahead!, la fira internacional de jazz de Bremen

Música.  Bremen, Alemanya, 28/04/2022

La ciutat alemanya es converteix en l'epicentre internacional del jazz amb la fira que té lloc del 28 d’abril a l’1 de maig. L'Institut Ramon Llull hi és present per promocionar el jazz català.




Del 28 d’abril a l’1 de maig, Jazzahead! torna a ser el punt de trobada més important a nivell internacional per als professionals del jazz d’arreu del món. Després d’una edició 2021 afectada de ple per la pandèmia i que es va haver de celebrar en format virtual, i després d’haver de cancel·lar l’edició 2020, enguany es recupera la normalitat amb la fira presencial a Bremen, Alemanya. La fira compta amb la participació de dos artistes catalans per primera vegada: Alba Careta Group (29 d’abril, 15:15h), dins del programa oficial de l’European Jazz Meeting, i Los Aurora (29 d’abril, 23:59h).

A banda de les actuacions de les dues formacions, l'Institut Ramon Llull i un total de 25 entitats del país, entre empreses, festivals i institucions, participen a l’estand que Catalan Arts de l’ICEC ha organitzat per impulsar la música jazz catalana i donar suport al sector, facilitant l'accés al mercat alemany i internacional a les empreses del nostre territori. Des de Catalan Arts, les Illes Balears i la Plataforma Jazz Espanya, s’organitza també un Meet and Greet, trobada amb l’objectiu de fomentar el networking entre els professionals catalans i els delegats internacionals acreditats.

La fira Jazzahead! connecta l’escena internacional des del 2006 i s’ha posicionat com una de les trobades internacionals més importants del sector del jazz. A la darrera edició presencial, celebrada el 2019, s'hi van reunir 3.408 professionals de 64 països i de tots els àmbits de l’escena: artistes i promotors, bookers, discogràfiques, agències, editors, programadors de festivals i clubs, distribuïdors, institucions de lobby, associacions, premsa i empreses de serveis relacionades amb el jazz en totes les seves variants estilístiques.

► Escolta aquí la llista de reproducció creada per Catalan Arts a Spotify, amb alguns dels projectes de jazz català i de les companyies assistents en l’edició 2021 del Jazzahead!

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"