Institut Ramon LLull

Totes les activitats de les tres jornades Spotlight a la London Book Fair

Literatura.  Londres, 08/04/2022

Spotlight, el focus de literatura i cultura catalanes amb l'epicentre a la London Book Fair (5, 6 i 7 d'abril), ha superat amb escreix les expectatives tant pel què fa al nombre de reunions comercials com d’assistència a les activitats programades. Aquí teniu les cròniques de cadascuna de les tres jornades en el marc de la fira.




Primera jornada (5 d'abril): clàssics, traduccions i entusiasme

El primer dia de Spotlight: Catalan Culture in UK ha comptat amb la participació de Raül Garrigasait, Marta Orriols i Josep Maria Esquirol i, fora del recinte firal, d’Irene Solà, Magalí Sare i Manel Fortià. Del 5 al 7 d’abril, la literatura catalana és un dels punts neuràlgics de la London Book Fair, un dels grans esdeveniments literaris internacionals, amb un ampli programa d’activitats que busca fomentar l’intercanvi comercial i de coneixement amb el món literari i editorial anglosaxó.

Llegeix aquí la crònica del 5 d'abril

Segona jornada (6 d'abril): ciutats, noves realitats i consciència

El segon dia de Spotlight: Catalan Culture in UK a la London Book Fair, celebrat dimecres 6 d'abril, ha comptat amb la participació de Borja Bagunyà i Aina Bestard i, fora del recinte, d'Eva Baltasar (Queen Mary University) i Bel Olid (Bricklane Book Shop), amb el colofó musical d’Anna Ferrer al The Pheasantry.

Llegeix aquí la crònica del 6 d'abril

Tercera jornada (7 d'abril): identitats, perspectives i horitzons

El tercer dia d'activitats Spotlight: Catalan Culture in UK a la London Book Fair, celebrat dijous 7 d'abril, ha comptat amb la participació d'Eva Baltasar, Irene Solà i Sergi Pàmies. Les activitats més enllà de la fira continuaran fins al juny.

Llegeix aquí la crònica del 7 d'abril

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"