Institut Ramon LLull

Projectes seleccionats per l'estada d'escriptura de guions cinematogràfics de ficció

Cinema.  Olot, 02/04/2022

Les persones seleccionades –d'un total de 9 projectes– faran estada en residència a Faberllull Olot del 16 al 27 de maig.
Els projectes seleccionats per la comissió per a l’estada d’“Escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció” (impulsada per l’Institut Ramon Llull, amb el suport de l’Acadèmia de Cinema Català i dels Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i la col·laboració de Catalan Films (ICEC)) han estat els nou següents: Catorce de marzo, d’Alberto Gross i Tomàs Bayo Encontra; A.K.A. (Also Known As), de Hammudi Al-Rahmoun Font; Riure, de Jordi Boquet Claramunt i Tomàs Bayo Encontra; La balena, de Sergi Portabella Bertrand; La nit no fa vigília, de Clara Serrano Llorens; Salen las lobas, de Claudia Estrada Tarascó; Corredora, de Laura Garcia Alonso i Pol Cortecans; La mel és més dolça que la sang, d’Elena Serra Domínguez i Nur Casadevall; Entre Nínxols, de Nataliya Kolesova.

Les persones seleccionades faran estada en residència a Faberllull Olot del 16 al 27 de maig. El programa ofereix estada i manutenció, tutories per projectes, sessions col·lectives entre els participants i classes magistrals.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir al desenvolupament d’una part del procés creatiu l’escriptura del guió cinematogràfic en les millors condicions, facilitant la recerca, l’intercanvi de coneixement i la mentoria d'experts seleccionats que garanteixin l’excel·lència de l’escriptura, la investigació i la creació.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"