Institut Ramon LLull

Tradicions nadalenques amb la FU i HU a Berlín

Llengua.  BERLÍN, 21/12/2021

Durant aquesta darrera setmana de classes a les universitats de Berlín, els estudiants de la Freie Universität i de la Humboldt Universität han pogut gaudir conjuntament d’una petita festa de Nadal a les aules de la Freie Universität Berlín.




Es va començar amb una presentació sobre les tradicions nadalenques més arrelades als Països Catalans, per les quals van mostrar sorpresa, humor i curiositat. Després de l’explicació i el torn de preguntes, els estudiants van tenir l’oportunitat de fer cagar el tió; posteriorment, van poder degustar torrons i neules portats directament de Mallorca al ritme de nadales catalanes.

Aquest esdeveniment es va voler emmarcar dins les classes de cultura catalana, que ambdues universitats ofereixen. Aquest tipus de contacte entre els estudiants representa una bona oportunitat per, una vegada més, tenir un espai de reunió i poder crear una petita comunitat d’interessats per la cultura catalana a Berlín.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"