Institut Ramon LLull

El prisma col·loquial: taula rodona en el marc de la Càtedra Marià Villangómez a Leipzig

Llengua.  Leipzig, 02/12/2021

El 9 de desembre de 2021 tindrà lloc la conferència “El prisma col·loquial” organitzada per Elisenda Bernal, professora visitant de la Càtedra Villangómez de la Universitat de Leipzig.
Elisenda Bernal, professora agregada Serra Húnter a la Universitat Pompeu Fabra Barcelona, és experta en morfologia i professora de neologia. L’acte que s’organitza en col·laboració amb l’Institut de Traductologia i Lingüística aplicada compta també amb la participació de Miquel Cabal, Carlota Gurt, Alba Milà i Jaume Salvanyà, la taula rodona se centrarà en els següents temes:

La traducció

La lexicografia

La pragmàtica

La (re)creació

L'esdeveniment digital començarà a les 15.30 hores.

Més informació en: https://www.philol.uni-leipzig.de/institut-fuer-angewandte-linguistik-und-translatologie/institut/veranstaltungsportal/veranstaltungsdetail/artikel/el-prisma-colloquial-2021-12-09/

La càtedra Marià Villangómez

La càtedra és va crear al 2017 en el marc del reingrés del Govern de les Illes Balears a l’Institut Ramon Llull i preveu la presència d’un professor visitant que imparteix cursos per a estudiants de grau i de màster en els àmbits de la sociolingüística, la lingüística aplicada, la traducció i la interpretació, i l’organització anual d’un simposi o altres activitats acadèmiques. Els cursos de la càtedra s’integren a l’oferta docent del Departament de Lingüística Aplicada i Traductologia (IALT) de la Universitat de Leipzig, sota la direcció del professor Carsten Sinner. La Universitat de Leipzig compta amb un lectorat de català a l’ Institut de Lingüística Aplicada i Transaltologia des de l’any 2010.

Més informació sobre el curs en aquest enllaç: Universität Leipzig: Marià-Villangómez-Gastprofessur für katalanische Studien (uni-leipzig.de)

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"