Institut Ramon LLull

Jordi Sierra i Fabra presenta el seu llibre sobre Pau Casals a l'Argentina

Literatura.  ARGENTINA, 29/11/2021

L'escriptor català presentarà la traducció al castellà del seu darrer llibre, “Pau Casals i el nen que tocava el violí” i parlarà de la importància de la vocació artística




L'escriptor best-seller mundial de la Literatura Infantil i Juvenil (LIJ), Jordi Sierra i Fabra, serà presentat per Agència i Editorial Ayesha. L'autor parlarà amb el públic via ZOOM des de Barcelona, ​​coordinat per un dels directors d'Ayesha, l'escriptor Alejandro Margulis.

La xerrada se centrarà en el seu darrer llibre, Pau Casals i el nen que tocava el violí (Ayesha Ediciones, 2021), i en la importància de la vocació artística.

Èxit de vendes en la seva versió original a Catalunya, el 2020, aquest llibre va ser traduït especialment per Jordi per a la seva publicació a Argentina i els Estats Units. La història narra la trobada del cèlebre violoncel·lista Casals amb un nen fill d'immigrants que somia ser músic a la Nova York del 1900.

Durant l'acte, l'Orquestra-Escola de Florencio Varela (OEFV), dirigida per Sebastián Mendizabal, interpretarà peces selectes de Vivaldi, W.A.Mozart i L. Gianneo. També s'anunciarà la Campanya Solidària de lliurament d'instruments com a donatiu per a l'Orquestra, integrada exclusivament per nens i joves.

Durant l'esdeveniment s'exposaran les il·lustracions del llibre realitzades per la jove artista, també catalana, Kosmonautaa (Sara Cabeza Labrada).

15 de desembre a la Sala Juan L. Ortiz de la Biblioteca Nacional (Agüero 2502), a les 18:30 hores (hora local)

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"