Institut Ramon LLull

La companyia de marionetes Per Poc inicia una residència a Còrsega del seu espectable El gat amb botes

Arts.  CÒRSEGA, 22/11/2021

Del 22 al 27 de novembre, la companyia de marionetes Per Poc inicia la primera residència a Còrsega del seu espectable El gat amb botes, de Charles Perrault, amb música barroca francesa.




La proposta es presenta amb un tercet musical format per Elise Lancerotto a l'harpa triple i al clavecí, Celia Picciocchi al violí barroc i Martin Bauer a la flauta i la viola de gamba. El narrador en llengua corsa de l'espectacle és l'actor Jean Battiste Filippi. Santi Arnal i Anna Fernández, responsables artístics de Per Poc, s'encarreguen de la direcció artística i interpretació.

Per Poc representa aquest conte popular del s. XVII amb figures de paper de gran format dissenyades per l'artista russa Alexandra Semenova, especialitzada en el període barroc. Els seus dibuixos recreen l'ambient de l'època de Lluís XIV. La música de Lully, Marais, Rameau o de Visée, ens transportarà a l'ambient d'un saló literari de Versalles on l'obra de Charles Perrault es representarà d'una manera singular.

La residència és al Centre Cultural Alb'Oru de Bàstia, al Nord de l'illa i té el suport de la Cullettività di Corsica. Posteriorment es farà una segona residència i una gira per l'illa de Còrsega.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"