Institut Ramon LLull

La revista ”Les langues Néo-latines” presenta un número especial sobre literatura catalana del segle XXI

Llengua.  PARÍS, 22/11/2021

22 de novembre 2021

18h00 a la Biblioteca del Centre d'Estudis Catalans de la Sorbona




La revista "Les langues Néo-latines" dedica el seu número 398 a la literatura catalana del segle XXI i el presenta el 22 de novembre a la Biblioteca del Centre d'Estudis Catalans de la Sorbona de París.

Amb el títol «Littérature catalane du XXIe siècle : nouvelles voix, continuités et ruptures » es proposa oferir una visió general de la literatura catalana del segle XXI. S'hi representen els diferents àmbits geogràfics de la llengua catalana. Literatura de les Balears, amb el poeta menorquí Ponç Pons; literatura valenciana, amb un accent especial de veus femenines; de Catalunya, amb el poeta Carles Hac Mor i el dramaturg Josep Maria Miró; i de la Catalunya Nord, amb l'escriptor Joan-Francesc Castex-Ey.

Ponents : Marc Audí (Université Bordeaux Montaigne), Laurent Gallardo (Université Grenoble Alpes), Maria Lacueva (Université Paris 8 Vincennes Saint Denis), Mònica Güell (Sorbonne Université)

Web oficial: https://crimic-sorbonne.fr/manifestations/litterature-catalane-du-xxie-siecle-nouvelles-voix-continuites-et-ruptures/

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"