Institut Ramon LLull

My Mexican Bretzel rep el premi del públic de la cinquena edició del Visionär Film Fest

Cinema.  Berlín, 20/11/2021

La directora catalana Nuria Giménez ha rebut el premi del públic en l’edició d’enguany del Festival Visionär, que se celebra anualment a l’Acud Kino de Berlín.




El Festival de Cinema Visionär - Trobades amb nous talents es considera una plataforma interdisciplinària i transnacional per a la creació de xarxes d'intercanvi de professionals de les arts visuals, el cinema i la música. La missió de Visionär és promoure específicament els joves talents i contribuir al diàleg intercultural presentant diverses visions sobre temes sociopolítics i destacant les diferències culturals de les comunitats que viuen a Alemanya. El festival, que es va fundar l’any 2017, també organitza una edició a la ciutat de Maiz i diverses activitats durant l’any, en col·laboració amb d’altres cinemes i institucions de Berlín. A part dels premis del jurat, es lliuren premis del públic al millor llargmetratge i al millor curt.

Núria Giménez (1976, Barcelona) va estudiar periodisme, relacions internacionals i cinema documental. Després dels seus estudis, va aprofundir en els seus coneixements cinematogràfics assistint a classes magistrals i seminaris de cineastes com Virginia García del Pi, Wang Bing i Stephen Frears. Al 2017, va realitzar el seu primer curtmetratge documental, Kafeneio, que es va projectar al DocumentaMadrid i al Festival Internacional de Cinema Documental de Bogotà. My Mexican Pretzel (2019) és el seu primer llargmetratge.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"