Institut Ramon LLull

Convocatòria oberta per al projecte Digital Leap

Escèniques.  EUROPA, 04/11/2021

Busques formes de destacar el teu projecte artístic a les xarxes socials o bé com crear espectacles que es puguin emetre a través de la pantalla? Donar resposta a aquestes preguntes és l’objectiu dels mòduls d’aprenentatge Digital Leap, adreçats als artistes de circ i dansa i que proporcionen de manera gratuïta teoria i formació pràctica sobre les oportunitats de les plataformes digitals.




La iniciativa proposa trobades presencials a Praga i a Vílnius, on durant cinc dies de la primavera de 2022 els experts compartiran els seus coneixements en temes com la promoció i presentació d'actuacions mitjançant l'ús d'eines digitals, la creació de noves obres artístiques en entorns digitals i virtuals o aprendre a utilitzar aquestes eines en cada pràctica artística.

Organitzades en relació amb un festival local, les trobades busquen connectar artistes d’arreu d’Europa, així com també produir materials rellevants, a partir de cada mòdul d’aprenentatge, que es posaran a disposició de les comunitats d’arts escèniques dels països socis.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"