Institut Ramon LLull

La Franz Schubert Filharmonia presenta la Filharmonia Digital Hall, i la inaugura amb el Barcelona Autumn Symphony Festival

Música.  BARCELONA, 28/10/2021

La plataforma digital de la Franz Schubert Filharmonia evoluciona i es transforma en la Filharmonia Digital Hall: www.filharmonia.digital

Arriba el Barcelona Autumn Symphony Festival, del 27 al 31 d’octubre, on s’oferiran diàriament a les 20h una selecció dels millors concerts de la Temporada 2020-21.

Un Festival digital amb l’objectiu d’apropar els millors repertoris simfònics en streaming des del Palau de la Música Catalana a qualsevol indret del món i amb la millor qualitat

Entre els programes que formaran part del Festival trobareu l’Heroica de Beethoven, el Concert per a violoncel de Dvorak amb Mischa Maisky, el Segon concert per a piano i orquestra de Rakhmàninov, la Novena de Beethoven o les millors BSO de John Williams.




La plataforma digital, coneguda fins ara com OCM Digital Hall, ha trobat una nova fórmula per explicar-se al món a partir d’ara, exemplificant-ho a través d’un nou nom, Filharmonia Digital Hall, que representa el seu amor per la música.

Per inaugurar la Filharmonia/dh, presenta el Barcelona Autumn Symphony Festival. Del 27 al 31 d’octubre, la plataforma digital oferirà diàriament a les 20h una selecció dels millors concerts de la Temporada 2020-21 de la Franz Schubert Filharmonia en streaming. Un Festival digital amb l’objectiu d’apropar els millors repertoris simfònics en streaming des del Palau de la Música Catalana, l’única sala de concerts del món declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, a qualsevol indret del món i amb la millor qualitat. El festival es podrà viure de forma gratuïta mitjançant la subscripció a la plataforma i gaudint d’un mes de prova.

La Filharmonia/dh dóna suport a la cultura i als artistes que en viuen, a més d’apropar la música com a llenguatge universal a tots els racons del món. Amb una estètica molt acurada i l’ús de càmeres i òptiques cinematogràfiques, a més d’un so d’alta qualitat, els concerts de l’orquestra s’emeten des del Palau de la Música Catalana de Barcelona, presentant grans obres de la història de la música interpretades per artistes de renom. Una nova manera de gaudir de concerts simfònics com mai abans, des de la comoditat de casa, ja sigui des dels dispositius mòbils, l’ordinador o el televisor.

El Barcelona Autumn Symphony Festival és possible gràcies al suport de l’Institut Ramon Llull.


Programa

  • L’Heroica de Beethoven -> 27/010/2021 a les 20h
  • Mischa Maisky & concert violoncel Dvorák -> 28/10/2021 a les 20h
  • Star Wars i altres BSO de John Williams -> 29/10/2021 a les 20h
  • Rakhmàninov 2 i la Quarta de Brahms -> 30/10/2021 a les 20h
  • La Novena de Beethoven -> 31/10/2021 a les 20h

Franz Schubert Filharmonia

La Franz Schubert Filharmonia, anteriorment coneguda com a Orquestra Simfònica Camera Musicae, ha gaudit des dels seus inicis d’una gran rebuda per part del públic, tant per la seva qualitat artística com per la rellevància dels seus programes. Ha actuat en sales com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, l’Auditori de Barcelona, l’Auditorio Nacional de Música de Madrid, l’Auditorio de Saragossa, el Palacio Euskalduna de Bilbao i el Palau de les Arts de València, i ha realitzat gires de concerts a Alemanya, Suïssa i la República Txeca. La Franz Schubert Filharmonia desplega les seves temporades d'abonament a Barcelona, Tarragona, Lleida i Sant Cugat, i té l’honor de ser, des de l’any 2009, l’orquestra resident del Vendrell, vila natal del gran mestre Pau Casals. Formada per una nova generació dels millors músics del país que actuen sota la inspirada direcció de Tomàs Grau, director titular i artístic des dels inicis, la formació ha treballat també amb directors com Antoni Ros Marbà, Salvador Mas, Edmon Colomer, Josep Pons, Rinaldo Alessandrini, Gábor Takács-Nagy, Marzio Conti, Jordi Mora, Josep Caballé Domenech, Virginia Martínez i Salvador Brotons, entre d’altres.La Franz Schubert Filharmonia ha col·laborat amb solistes com Anne-Sophie Mutter, Maria João Pires, Mischa Maisky, Midori, Stephen Kovacevich, Sabine Meyer, Rudolf Buchbinder, Steven Isserlis, Patricia Kopatchinskaja, Roberto Alagna, Gautier Capuçon, Mark Padmore, Alexander Melnikov, Seong-Jin Cho, Alice Sara Ott, Ainhoa Arteta, Asier Polo, Leticia Moreno, Pablo Ferrández, Judith Jáuregui o Iván Martín. L’activitat discogràfica de la formació compta amb diversos discs, entre els quals podem destacar Die Romantische Seeleamb la pianista Judith Jauregui, produït pel segell alemany ARS Produktion (guanyador dels International Classical Music Awards) i nominat als Premis Opus Klassik, i Alba Eterna, òpera del compositor Albert Guinovart, produïda pel segell Sony Classical.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"