Institut Ramon LLull

Cinema Català al Festival Internacional de Cinema de Chicaco 2021

Cinema.  CHICAGO, 13/10/2021

Dues produccions catalanes han estat seleccionades al festival: Costa Brava, Líban, de Mounia Akl i Sis dies corrents, de Neus Ballús




Dues produccions catalanes han estat seleccionades al festival:

Costa Brava, Líban, de Mounia Akl, (Lastor Media, Snowglobe, About productions, Cinema Defacto, Fox in the snow). Malalts, esgotats i farts de l’extrema contaminació de la Ciutat i la corrupció política, els membres de la família Badri han decidir viure completament aïllats del món en la seva idíl·lica llar a les pintoresques muntanyes libaneses. Quan el govern comença a construir un abocador al bosc, al costat de la seva propietat, tot allò del que havien fugit els atrapa de nou i aquesta vegada sense un pla de fugida.

El llargmetratge ha estat seleccionat als programes Women in Cinema, dedicada als films liderats per dones cineastes; Green Screen, dedicada a les obres, al nucli de les quals es troba el canvi climàtic i la crisi mediambiental; i New Director’s Competition, que mostra les primera obres.

Sis dies corrents, de Neus Ballús, (Distinto Films, El Kinògraf). El film ha estat seleccionat a les seccions Women in Cinema i Comedy, dedicada a la comèdia. La pel·lícula mostra a un jove lampista marroquí obligat a bregar amb les excentricitats dels seus client i nous companys de feina en un intent de superar la setmana de prova d’una empresa.

Text via Catalan Films

La 57a edició del Chicago International Film Festival té lloc entre el 13 i 24 d’octubre.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"