Institut Ramon LLull

Fabià Santcovsky, a l’Open Studio de l’Acadèmia de les Arts de Berlín

Arts.  Berlín, 23/09/2021

La JUNGE AKADEMIE de la Akademie der Künste (l’Acadèmia de les Arts) de Berlín obre els seus estudis al Hansaviertel, dissabte 15 de setembre, per a una jornada de presentacions públiques de l'obre dels quatre artistes residents que treballen projectes en l’àmbit de les arts visuals i la música.




Un dels participants de la residència i de l'Open Studios és el compositor català Fabià Santcovsky, que compartirà amb el públic partitures, textos i fragments de les seves òperes i peces sonores per a permetre una comprensió més profunda dels seus processos i eines creatives, que inclouen tecnologies de Deep Learning.

Fabià Santcovsky va néixer a Barcelona al 1989. Va estudiar física en la Universitat Autònoma de Barcelona i composició a l'Escola Superior de Música de Catalunya. També va estudiar en la Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Stuttgart i a la Universität der Künste de Berlín, on ha cursat el Màster en Composició Musical. En total, la seva música s'ha estrenat i interpretat atota Europa, Àsia i Sud-amèrica.

Els altres artistes participants són Sahej Rahal, Sasha Kurmaz i Lucie Sahner.

La visita als estudis de l'Acadèmia de les Arts serà de lliure accés entre les 12 i les 22 hores. No és necessari registrar-se. De 18 a 22 hores, el bar del vestíbul de l'estudi ofereix l'oportunitat d'intercanviar idees prenent una copa.

Més informació sobre l'esdeveniment en: https://www.adk.de/de/programm/?we_objectid=62919

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"