Institut Ramon LLull

Oriol Canosa participa al Festival Internacional de Literatura de Berlín

Literatura.  Berlin, 17/09/2021

L’autor català ha impartit un taller de cinc dies, del 13 al 17 de setembre a l’escola primària Allegro & Pumpe de Berlín. La setmana clourà amb una exposició i una representació teatral. El mateix dia 17 de setembre, l’autor fa una lectura a l’Instituto Cervantes de Berlín.




Oriol Canosa va néixer a Tarragona. És autor de llibres infantils i llibreter. Ha publicat contes com La casa del professor Kürbis (Baula / Edelvives, 2013) i Apa! Et penses que ens ho creurem? (Cruïlla, 2015). També ha publicat les novel·les infantils L'illa de les cartes perdudes (Babulinka, 2014) i L'illa de Paidonèsia (La Galera, 2017) i ha col·laborat en les revistes Petit Sàpiens, Cavall Fort i BarçaKids. A banda de les publicacions destinades al públic infantil, és l'autor d'una Guía de bolsillo para personas inquietas (Intermón, 2009) sobre temes socials i ambientals. El juny del 2014 va obrir amb les seves sòcies Maite Sánchez i Maite Cusó la llibreria Pebre Negre, a Barcelona, on també resideix. La llibreria està especialitzada en literatura infantil i juvenil i en gastronomia. Algunes de les seves novel·les han estat traduïdes a l'alemany, entre elles: L'illa de les cartes perdudes, L'illa de Paidonèsia i L'illot dels gossos

El Festival Internacional de Literatura de Berlín (ilb) és un dels esdeveniments literaris més importants del món. El seu ampli espectre estilístic i temàtic és únic, ja sigui en prosa, poesia, no ficció, novel·la gràfica o literatura infantil i juvenil. El programa abasta des de rondes de debat amb premis Nobel de literatura fins a ofertes de promoció de la lectura i mediació literària. Es discuteixen qüestions polítiques d’actualitat i discursos científics, així com les tendències del mercat literari amb totes les seves formes, tendències i estils. L'objectiu del festival és adreçar-se a un públic el més ampli possible i fer que aquest hi participi de diverses maneres.

El 21è Festival Internacional de Literatura de Berlín se celebra del 8 al 18 de setembre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"