Institut Ramon LLull

Playing Together: Catalonia at HB Studio tornarà amb dues produccions de teatre més

Escèniques.  NOVA YORK, 21/09/2021

HB Studio col·labora amb l’Institut Ramon Llull per presentar Playing Together: Catalonia at HB Studio, un aparador especial d’obres catalanes selectes, amb subtítols en anglès, seguit per converses amb els artistes sobre la seva obra i el seu procés creatiu. El programa, presentat per HB Studio, va arrencar el maig amb A.K.A. (ALSO KNOWN AS) del dramaturg Daniel J. Meyer. Després, MIVION (RADIO SARAJEVO) de la companyia de teatre documental La Conquesta del Pol Sud va tenir lloc al juliol. Per acabar la sèrie, figurarà l’obra clàssica, SOLITUD, basada en la novel·la amb el mateix títol escrita per Caterina Albert, i SOLITUD A STROMBOLI que compara SOLITUD a la pel·lícula STROMBOLI de Rosselini.




A la HB Public Conversation hi participarà Alícia Gorina (directora) i els actors Maria Ribera i Pol López de SOLITUD, i Fina Rius (actriu), Núria Casad (autora i dramaturga), i Imma Colomer (directora) de SOLITUD A STROMBOLI. Moderada per l’Artista Docent HB Maria Fontanals.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"