Institut Ramon LLull

Palma celebra la seva 25a Nit de l'Art

Arts.  PALMA, 16/09/2021

La Nit de l’Art és l'esdeveniment de referència que inaugura la temporada expositiva a Palma. Una cita obligada del calendari artístic europeu que, any rere any, reuneix artistes, galeristes, col·leccionistes, institucions i ciutadans al voltant de l'art contemporani durant un cap de setmana.




Al setembre de 1996, els galeristes Pep Pinya i Xavier Fiol, a través de l’Aigab (Associació Independent de Galeries d'Art de Balears), varen impulsar el primer esdeveniment d'aquestes característiques: la unió de totes les galeries, a mitjanit, obertes a tot el públic. Així, Palma va ser la primera ciutat de tota Europa a celebrar La Nit de l’Art. Amb el pas del temps, va anar sumant adeptes fins esdevenir una exitosa cita que marca el ritme de la ciutat i de l'illa durant uns dies, demostrant que la cultura i l'art contemporani són un gran valor per a la nostra societat.

25è aniversari

25 anys després del seu enllumenament, Art Palma Contemporani ret homenatge a aquella data històrica en l'agenda de l'art contemporani del nostre país amb una agenda d'activitats, visites i recorreguts per a tots els públics.

Les propostes de prop de 60 artistes omplen els espais de les galeries d’Art Palma Contemporani, Es Baluard Museu, la Fundació Miró Mallorca, el Centre de Cultura Sa Nostra, Caixa Fòrum Palma, Can Balaguer, el Casal Solleric i Baró Galeria a Palma, a més de les exposicions que es poden veure al CCA Andratx i a la Galeria Maior a Pollença.

Per a aquesta edició Art Palma Contemporani compta amb el suport institucional del Consell de Mallorca, la Fundació Mallorca Turisme, l’Ajuntament de Palma - Palma Cultura, el Govern de les Illes Balears a través de l’Institut Ramon Llull i l’Institut d´Estudis Baleàrics, l’Ajuntament de Pollença i l’Ajuntament d'Andratx.


Programa

Consulta el programa oficial de La Nit de l'Art i planifica el teu recorregut per gaudir de l’art contemporani a Mallorca a les galeries i espais adherits.


Visites Dialogades

Apunta’t a les visites dialogades, un programa que és possible gràcies a l’Ajuntament de Palma, Fundación Arco, l’Ajuntament de Pollença i l’Ajuntament d’Andratx.

Web oficial: http://artpalmacontemporani.com

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"