Institut Ramon LLull

Dues creacions catalanes al Festival Tendenza Clown de Milà

Arts.  MILÀ, 14/09/2021

Els espectacles “eMe” de Carlo Mô i “De paseo” de Claire Ducreux en la programació de la quarta edició del festival de circ contemporani que se celebrarà entre el 23 i el 26 de setembre a Milà.




Organitzat pel circuit CLAPS, que promou les arts pluridisciplinàries a la regió de Llombardia, i amb direcció artística de Luisa Cuttini, el Festival Tendenza Clown de Milà treballa per ser un punt de trobada per a l’excel·lència del circ contemporani internacional, amb propostes que inclouen el clown, el malabarisme, l’acrobàcia, la música i el teatre d’objectes. La programació es complementa amb una sèrie d’activitats com ara classes magistrals per a joves artistes i gestors culturals o tallers per a infants, amb l’objectiu d’ apropar les arts escèniques a un públic ampli i divers.

Aquesta serà la quarta edició de Tendenza Clown, que enguany se celebra del 23 al 26 setembre al Teatro Franco Parenti de Milà. El programa, seleccionat per la direcció del festival, inclou dues produccions catalanes de la mà dels creadors Carlo Mô (“eMe”) i Claire Ducruex (“De Paseo”).

La relació entre l'Institut Ramon Llull i Festival Tendenza Clown s'ha afermat en aquesta segona edició del festival, obrint una perspectiva de treball conjunt en el futur per promoure la difusió d’un gènere artístic que compta amb gran vitalitat a Catalunya amb artistes reconeguts internacionalment per la seva personalitat i capacitat per a renovar la tradició circense.

Web oficial: https://www.claps.lombardia.it/festival/tendenza-clown-2021/

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"