Institut Ramon LLull

Ars Electronica Garden Barcelona 2021

Arts.  BARCELONA, 08/09/2021




Institut Ramon Llull, Hac Te – Hub d’art, ciència i tecnologia de Barcelona, Universitat Oberta de Catalunya (UOC), New Art Foundation, .BEEP { collection;}, Espronceda – Institut de Art i Cultura, Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica i Hangar – Centre de Producció i Recerca d’Arts Visuals, organitzen l’Ars Electronica Garden Barcelona, ​​dins del programa oficial del Festival Ars Electronica 2021, que enguany se celebra per segona vegada en modalitat distribuïda, amb Barcelona com una de les seves seus.

Del 8 al 12 de setembre, l’Ars Electronica Garden Barcelona presentarà exposicions amb obres inèdites i projectes en processos produïts especialment per a l’ocasió, xerrades entre artistes i científics, performances i projeccions de pel·lícules.

Hi comptarà amb dues seus principals, el Canòdrom Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica i Espronceda Institute of Art & Culture. El Canòdrom acollirà una obra històrica i una producció inèdita de la Col·lecció Beep d’Art Electrònic i els cinc projectes becats expressament per participar a Ars Electronica per l’Institut Ramon Llull, La New Art Foundation, la Universitat Oberta de Catalunya, La Caldera i Hangar. El centre d’art Espronceda desplegarà cinc instal·lacions, que aborden temes candents de la creació contemporània com els NFT, la moneda digital, la contaminació ecològica de les dades i les experiències multiusuaris.

Podeu consultar la programació a arselectronicagardenbarcelona.org.

Enllaç a dossier de premsa i fotos

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"